Κολλαγόνο, μέρος του συνδετικού μας ιστού
Αρχική / Ιστολόγια / Κολλαγόνο, μέρος του συνδετικού μας ιστού

Κολλαγόνο, μέρος του συνδετικού μας ιστού

Κολλαγόνο, μέρος του συνδετικού μας ιστού

Το κολλαγόνο, είναι μια πρωτεΐνη που αποτελείται από αμινοξέα (γλυκίνη-προλινη-υδροξυπρολίνη και αργινίνη). Είναι μέρος του συνδετικού ιστού και βοηθάει το δέρμα στην σταθερότητα, στην ευλυγισία και την συνεχή ανανέωση των κυττάρων του δέρματος.

Το κολλαγόνο είναι ζωτικής σημασίας για την ελαστικότητα και την νεανική εμφάνιση του δέρματος. Με την ηλικία το κολλαγόνο και η παραγωγή του στο σώμα μειώνεται και επιβραδύνεται 1,5% κάθε χρόνο μετά την ηλικία των 30 χρονών. Το δέρμα γίνεται λεπτότερο και είναι πιο επιρρεπές στις ζημιές και στην χαλάρωση του. Καθώς αυτό συμβαίνει, το άτομο έχει την τάση να δείχνει περισσότερα σημάδια γήρανσης και να αποκτά ολοένα και περισσότερες ρυτίδες.

Με την χρήση καλλυντικών με κολλαγόνο οι ρυτίδες μειώνονται και η ελαστικότητα επανέρχεται σε μεγάλο ποσοστό εκεί που ήταν.

Share: 

Το avliol.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης φυσικών προϊόντων με αντιγηραντική δράση, αντιηλιακή προστασία, που βελτιώνουν την ψωρίαση και θεραπεύουν τα εκζέματα. Για την παραγωγή τους έχουν χρησιμοποιηθεί μεταξύ άλλων συστατικά όπως υαλουρονικό οξύ, φύκι wakame, κολλαγόνο και βλέννα σαλιγκαριού.

Επικοινωνία

Φυσικά Προϊόντα | Avliol

Κολοκοτρώνη & Θράκης, Αιγίνιο Πιερίας, 60300

+30 23530 22219

+30 23530 22219

info@avliol.gr

www.avliol.gr