Υαλουρονικό οξύ, ένα φυσικό συστατικό του δέρματος
Αρχική / Ιστολόγια / Υαλουρονικό οξύ, ένα φυσικό συστατικό του δέρματος

Υαλουρονικό οξύ, ένα φυσικό συστατικό του δέρματος

Υαλουρονικό οξύ, ένα φυσικό συστατικό του δέρματος

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένας πολυσακχαρίτης, ένα φυσικό συστατικό του δέρματος που παίζει σπουδαίο ρόλο σε ενυδάτωση, αντοχή, ανάπλαση και επούλωση του δέρματος ενώ μεταφέρει πρωτεΐνες και χάρη σε αυτά προσδίδει νεανικότητα ,λάμψη, φρεσκάδα και ομορφιά.

Αποτελεί την πλέον σύγχρονη μέθοδο αντιγήρανσης και ανάπλασης του δέρματος. Είναι το πλέον υδρόφιλο συστατικό έλκοντας το νερό χίλιες φορές το βάρος του. Ένα μόριο υαλουρονικού μπορεί να δεσμεύσει χίλια μόρια νερού εγκλωβίζοντας το στην επιδερμίδα διατηρώντας έτσι το δέρμα ενυδατωμένο. Ταυτόχρονα δεσμεύοντας την υγρασία από την ατμόσφαιρα, την εγκλωβίζει στο δέρμα υπό μορφή gel και όπου βρει αυλάκι ρυτίδας πηγαίνει και το γεμίζει από μέσα , λειαίνοντας με αυτόν τον τρόπο τις ήδη υπάρχουσες ρυτίδες ενώ όπως προαναφέραμε επιβραδύνει την δημιουργία νέων ρυτίδων.

Παρέχει αντηλιακή προστασία ενώ ταυτόχρονα λόγω των ιδιοτήτων του έχει θεαματικά αποτελέσματα στην ακμή την περίοδο της εφηβείας.

Share: 

Το avliol.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης φυσικών προϊόντων με αντιγηραντική δράση, αντιηλιακή προστασία, που βελτιώνουν την ψωρίαση και θεραπεύουν τα εκζέματα. Για την παραγωγή τους έχουν χρησιμοποιηθεί μεταξύ άλλων συστατικά όπως υαλουρονικό οξύ, φύκι wakame, κολλαγόνο και βλέννα σαλιγκαριού.

Επικοινωνία

Φυσικά Προϊόντα | Avliol

Κολοκοτρώνη & Θράκης, Αιγίνιο Πιερίας, 60300

+30 23530 22219

+30 23530 22219

info@avliol.gr

www.avliol.gr